locatie Amsterdam Oeverpad - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

locatie Amsterdam Oeverpad - fysioholland

Amsterdam Oeverpad

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 15.00 uur
 • Maandag9.00 – 10.00 uur G&A
 • Dinsdag8.00 – 14.00 uur
 • Woensdag8.30 – 12.30 uur
 • Woensdag10.00 – 11.00 uur G&A
 • Donderdag9.00 – 19.30 uur
 • Vrijdag9.00 – 14.00 uur

Fysiotherapie Amsterdam West Oeverpad

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb je regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam West Oeverpad heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Beweegprogramma’s fysiotherapie

Heb jij een aandoening en heb je gebaat bij meer beweging? Zoek jij begeleiding gericht op jouw persoonlijke situatie? Vind jij het lastig om mee te doen aan het reguliere sportaanbod? Sluit jij dan aan bij een beweegprogramma dat bij jou past, zoals bewegen met diabetes, COPD of hartrevalidatie. Jij beweegt samen met lotgenoten in een sociale, kleine groep onder begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut om klachten als gevolg van een ziekte of aandoening te verminderen of om hier beter mee om te gaan in het dagelijks leven.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Oefentherapie Mensendieck

Lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde houding?  Een houding en manier van bewegen zijn vaak onbewust aangeleerd. Als jij een verkeerde houding hebt, kun jij onder andere last krijgen van jouw rug, nek, schouders of gewrichten. Vaak ontstaat dit uit alledaagse verrichtingen zoals het staan, lopen, bukken, tillen en zitten. Onze oefentherapeut maakt jou bewust van jouw houding en manier van bewegen en de relatie tussen bewegen en jouw klacht.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

Fysiotherapie FysioHolland Amsterdam – Oeverpad
 • Oeverpad 300, 1068 PJ, Amsterdam
Openingstijden
 • Maandag8.00 – 15.00 uur
 • Maandag9.00 – 10.00 uur G&A
 • Dinsdag8.00 – 14.00 uur
 • Woensdag8.30 – 12.30 uur
 • Woensdag10.00 – 11.00 uur G&A
 • Donderdag9.00 – 19.30 uur
 • Vrijdag9.00 – 14.00 uur
Reviews