Locatie fysiopraktijk Amsterdam Oost Vrolikstraat - fysioHolland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie fysiopraktijk Amsterdam Oost Vrolikstraat - fysioHolland

Amsterdam Oost Vrolikstraat

Openingstijden

  • Maandag8.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 18.00 uur
  • Woensdag8.00 – 19.00 uur
  • Donderdag8.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 18.00 uur

Amsterdam Oost Vrolikstraat

FysioHolland Amsterdam Oost is gevestigd in het gezondheidscentrum op de Vrolikstraat. Binnen dit gezondheidscentrum werken wij samen met andere zorgverleners om er zo voor te zorgen dat u zo snel mogelijk de juiste zorg ontvangt. We werken samen met verschillende specialisten zoals huisartsen en het Cancer Care Center. We hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Oncologiefysiotherapie Amsterdam Oost

Oncologiefysiotherapie is fysiotherapie tijdens of na de behandeling van kanker. De behandeling is speciaal afgestemd op de mogelijkheden en bewegingsproblemen als gevolg van kanker en/of de medische behandeling daarvan. Om oncologische cliënten goed te begeleiden is kennis van de ziekte, de medische behandelingen en de gevolgen belangrijk. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de mogelijkheden en de beperkingen van de fysiotherapeutische behandeling bij mensen met kanker.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Manuele therapie bij rug-, nek- en schouderpijn

Heeft u regelmatig last van uw nek, rug of pijn tussen uw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van uw lichaam en uw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer u manuele therapie volgt, kunt u het effect vaak direct merken. U beweegt vrijer, uw houding verbetert en de pijn neemt af. Herkent u deze klachten? Neem contact met ons op

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Bewegen met oncologie

Veel (ex)kankerpatiënten hebben last van aanhoudende vermoeidheid, veroorzaakt door de lichamelijke gevolgen van de medische behandelingen en de verminderde mate van actief bewegen. Tijdens ons beweegprogramma bouwt u samen met lotgenoten onder begeleiding van de fysiotherapeut geleidelijk de duur en kracht van uw activiteiten uit. Zo zorgen we samen voor een betere lichamelijke belastbaarheid voor meer kracht, conditie, mobiliteit en vitaliteit. De therapie richt zich op uw persoonlijke doelen en geeft u beweegadvies op maat. 

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak