Locatie fysiopraktijk Spanderwoudstraat - fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,9!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie fysiopraktijk Spanderwoudstraat - fysioholland

FysioHolland Amsterdam Noord Spanderswoudstraat

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 17.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 17.00 uur
 • Woensdag8.00 – 17.00 uur
 • Donderdag8.00 – 17.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 17.00 uur

Fysiotherapie Amsterdam Noord Spanderswoudstraat

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb je regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Spanderswoudstraat heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: Reuma- en Artrosenetwerk. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Kinderen in beweging 

Is jouw kind te zwaar? En heeft hij of zij een extra steuntje in de rug nodig om voldoende te bewegen? Het beweegprogramma Kinderen in Beweging helpt kinderen met overgewicht om spelenderwijs gezond en actief te worden. Zowel jij als jouw kind krijgen handige tips van de fysiotherapeut en diëtist om meteen toe te passen. Wil jij begeleiding voor jouw kind om spelenderwijs meer te bewegen en een betere levensstijl aan te leren? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Trainen bij FysioHolland Gezond & Actief

Wil jij bewegen om (weer) fit te worden én te blijven? Wil jij afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat jij minder last hebt van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor jou. Je traint in een sociale omgeving onder begeleiding van een beweegspecialist. Door de persoonlijke begeleiding word je maximaal ondersteund bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

FysioHolland Amsterdam Noord – Spanderswoudstraat
 • Spanderswoudstraat 94
  1024 LE, Amsterdam
Openingstijden
 • Maandag8.00 – 17.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 17.00 uur
 • Woensdag8.00 – 17.00 uur
 • Donderdag8.00 – 17.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 17.00 uur
Reviews