Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

FysioHolland Amsterdam Noord Loenermark

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • Dinsdag8.00 – 18.00 uur
  • Woensdag8.00 – 17.00 uur
  • Donderdag14.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag14.00-16.00 uur

Fysiotherapie Amsterdam Noord Loenermark

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u werkgerelateerde (spannings)klachten? Heeft u pijn rondom het bekkengebied? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Loenermark heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op.
De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

ico1

Oefentherapie Mensendieck

Lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde houding?  Een houding en manier van bewegen zijn vaak onbewust aangeleerd. Als u een verkeerde houding heeft, kunt u onder andere last krijgen van uw rug, nek, schouders of gewrichten. Vaak ontstaat dit uit alledaagse verrichtingen zoals het staan, lopen, bukken, tillen en zitten. Onze oefentherapeut maakt u bewust van uw houding en manier van bewegen en de relatie tussen bewegen en uw klacht.

ico2

Trainen bij FysioHolland Gezond & Actief

Wilt u sporten om (weer) fit te worden én te blijven? Wilt u afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat u minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor u. U traint in een energieke en sociale omgeving. Door de persoonlijke begeleiding wordt u maximaal ondersteund bij het behalen van uw persoonlijke doelen.

ico3

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak