sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

FysioHolland Amsterdam Noord Amerbos

Openingstijden

  • Maandag9.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag9.00 – 18.00 uur
  • Woensdag12.30 – 18.00 uur
  • Donderdag9.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag9.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag9.30 – 12.00 uur

Fysiotherapie Amsterdam Noord Amerbos

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken in jouw dagelijks leven. Heb jij pijnklachten door een chronische aandoening? Ben jij onlangs geopereerd en moet jij revalideren? Of wil jij jouw spierkracht en stabiliteit versterken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Amerbos heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geef jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Trainen bij FysioHolland Gezond & Actief

Wil jij bewegen om (weer) fit te worden én te blijven? Wil jij afvallen? Of spierkracht opbouwen zodat jij minder last heeft van lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen? Dan is FysioHolland Gezond & Actief wellicht iets voor jou. Je traint in een sociale omgeving onder begeleiding van een beweegspecialist. Door de persoonlijke begeleiding word je maximaal ondersteund bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Fysiotherapie aan huis

Ben jij slecht ter been? Heb jij net een operatie achter de rug? Ben jij minder mobiel? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heb jij een verwijzing nodig van jouw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij jou langs voor een behandeling aan huis, zodat jij zo snel mogelijk weer jouw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Direct een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak