Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Amsterdam Mountain Network

 • Erasmusgracht 297
  1061 MD Amsterdam
 • (088) 123 68 35
 • amsterdam@fysioholland.nl

Openingstijden

 • Maandag13.30 – 18.00 uur
 • DinsdagGesloten
 • WoensdagGesloten
 • Donderdag12.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag       Gesloten

Fysiotherapie Amsterdam Mountain Network

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Mountain Network heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: Schouder Netwerk Amsterdam. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

ico1

Eerste afspraak bij de fysiotherapeut

Heeft u klachten, blessures of vragen? Dan kunt u zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Neem bij de eerste afspraak een handdoek en uw legitimatiebewijs mee. Draag afhankelijk van uw klachten comfortabele kleding zodat u gemakkelijk kunt bewegen. Gedurende de eerste afspraak zal de therapeut de klachten met u bespreken, om zo de oorzaak en verdere behandeling vast te stellen.

ico2

Manuele therapie Amsterdam Mountain Network

Heeft u regelmatig last van uw nek, rug of pijn tussen uw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van uw lichaam en uw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer u manuele therapie volgt, kunt u het effect vaak direct merken. U beweegt vrijer, uw houding verbetert en de pijn neemt af. Snel een oplossing voor uw klachten? Neem contact met ons op!

ico3

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Amsterdam Jan Tooropstraat

 • Jan Tooropstraat 401
  1061 AE Amsterdam
 • (020) 633 28 42

Amsterdam Oeverpad

 • Oeverpad 300
  1068 PJ Amsterdam
 • (020) 667 15 18

Amsterdam David Lloyd

 • Overtoom 557  (David Lloyd)
  1054 LK Amsterdam
 • (020) 694 62 54

Amsterdam Oosterpark

 • Blasiusstraat 128-136
  1091 CZ Amsterdam
 • (020) 694 62 54

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak