sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 9,0!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Amsterdam Govert Flinck

Openingstijden

  • Maandag       8.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag         8.00 – 20.00 uur
  • Woensdag     8.00 – 21.00 uur
  • Donderdag    8.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag             8.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag         9.00 – 17.00 uur (alleen op afspraak)

Fysiotherapie Amsterdam Govert Flinck

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amsterdam Govert Flinck heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

FysioHolland Amsterdam Govert Flinck hanteert de tarieven van FysioHolland.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

Aangesloten bij netwerken

Een aantal fysiotherapeuten uit ons team is aangesloten bij één of meerdere netwerken. Deze netwerken tonen aan dat de therapeut gespecialiseerd is in een bepaald gebied en hiervoor scholingen, cursussen en congressen kan bijwonen. In een aantal gevallen kan de aansluiting van de fysiotherapeut bij het netwerk ervoor zorgen dat de behandeling deels of volledig vergoed wordt vanuit de zorgverzekeraar. We zijn aangesloten bij de netwerken: Huisartsengroep CHAGZ en ROHA, Netwerk LoRNA (longrevalidatienetwerk Amsterdam), Werkgroep OLVG bestaande uit longartsen / apothekers uit de buurt / diëtist / huisartsen / collega-fysiotherapeuten en Netwerk INOZA (oncologienetwerk Amsterdam). Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Dry Needling bij FysioHolland Amsterdam Govert Flinck

Heeft u last van (langdurige) spierpijnklachten? Dry Needling is hiervoor één van de meest effectieve behandelmethoden. De gespecialiseerde fysiotherapeut prikt met een dunne naald de spierverhardingen (‘triggerpoints’) aan, waardoor de spier aanspant en vervolgens ontspant. Op korte termijn leidt dit tot afname van pijn, verbetering in souplesse en toename van kracht direct voelbaar. Na een intake stelt de therapeut vast of Dry Needling toegepast kan worden en hoe de behandeling verder ingevuld wordt.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Bewegen met COPD bij FysioHolland Amsterdam Govert Flinck

Bij COPD, longemfyseem of chronische bronchitis is genoeg bewegen extra belangrijk. Het beweegprogramma is gericht op het verbeteren van uw algeheel welzijn en functioneren. De training wordt gegeven in kleine groepen onder begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeut, waarbij de deelnemers aan hun eigen persoonlijke doelen werken. Deze doelen kunnen onder andere het opbouwen van spierkracht, conditie en energie zijn.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak