Locatie FysioHolland Amersfoort DeLiendert
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland Amersfoort DeLiendert

FysioHolland Amersfoort Wiekslag De Liendert

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag18.00 – 21.00 uur
 • Woensdag8.00 – 12.00 uur
  16.00 – 20.00 uur
 • Donderdag9.00 – 18.00 uur

Fysiotherapie FysioHolland Amersfoort De Liendert

Lichamelijke pijn kan je behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb je regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amersfoort is gevestigd in Gezondheidscentrum De Liendert en heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om je de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar je hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stel je samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe je jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Manuele therapie Amersfoort

Heb je regelmatig last van jouw nek, rug of pijn tussen jouw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam en jouw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer je manuele therapie volgt, kun je het effect vaak direct merken. Je beweegt vrijer, jouw houding verbetert en de pijn neemt af. Herken je deze klachten? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Sportfysiotherapie Amersfoort 

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil je snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang je herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun je de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met je aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb je een vraag?

  FysioHolland Amersfoort De Liendert
  • Wiekslag 90, 3815 GS, Amersfoort
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag18.00 – 21.00 uur
  • Woensdag8.00 – 12.00 uur
   16.00 – 20.00 uur
  • Donderdag9.00 – 18.00 uur
  Reviews