Locatie FysioHolland Amersfoort De Brand
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland Amersfoort De Brand

FysioHolland Amersfoort De Brand

Inloopmomenten en Hydrotherapie

Blessure opgelopen? Een snelle gratis controle? Zo snel mogelijk weer kunnen sporten? Kom dan naar één van onze gratis inloopmomenten.

Maandag           11.00 – 12.00 uur (Hydrotherapie)
Dinsdag             12.00 – 12.30 uur (Inloop)
Dinsdag             19.00 – 20.00 uur (Hydrotherapie)
Woensdag         12.00 – 13.00 uur (Hydrotherapie)
Woensdag         19.00 – 20.00 uur (Hydrotherapie)
Donderdag        11.00 – 12.00 uur (Hydrotherapie)
Donderdag        19.00 – 19.30 uur (Inloop)
Vrijdag               12.00 – 13.00 uur (Hydrotherapie)
Zaterdag            11.30 – 12.00 uur (Inloop)

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 20.00 uur
 • Woensdag8.00 – 20.00 uur
 • Donderdag8.00 – 22.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 14.00 uur
 • Zaterdag8.00 – 12.00 uur

Fysiotherapie FysioHolland Amersfoort De Brand

Lichamelijke pijn kan je behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb je regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amersfoort De Brand is gevestigd in sportschool Club Pellikaan. Het team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten om je de beste zorg te kunnen bieden. FysioHolland heeft een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars, je kunt dus met elke verzekering bij ons terecht. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar je hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel je samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe je jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Beweegprogramma hydrotherapie

Heb je last van jouw gewrichten? Voelt extra belasting niet prettig of zwaar, bijvoorbeeld door artrose, reuma, orthopedische klachten of een ziekte zoals Parkinson of MS? Fysiotherapie in het water, ook hydrotherapie genoemd, kan de belasting van jouw gewrichten enorm verminderen. Samen met lotgenoten werk je in kleine groep onder deskundige begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut aan jouw kracht, stabiliteit en mobiliteit. Meer weten? Laat een terugbelverzoek achter, dan nemen wij contact met je op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Sportfysiotherapie Amersfoort De Brand

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil je snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang je herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun je de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met je aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Heb je een vraag?

  FysioHolland Amersfoort De Brand
  • De Brand 5, 3823 LE, Amersfoort
  Openingstijden
  • Maandag8.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag8.00 – 18.00 uur
  • Woensdag8.00 – 20.00 uur
  • Donderdag8.00 – 22.00 uur
  • Vrijdag8.00 – 14.00 uur
  • Zaterdag8.00 – 12.00 uur
  Reviews