Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.
Bekijk de reviews

FysioHolland Amersfoort De Brand

 • De Brand 5
  3823 LE, Amersfoort
 • (033) 760 19 30
 • amersfoort@fysioholland.nl

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 22.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 22.00 uur
 • Woensdag8.00 – 22.00 uur
 • Donderdag8.00 – 22.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 17.00 uur
 • Zaterdag8.00 – 12.00 uur

Fysiotherapie Amersfoort De Brand

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Amersfoort De Brand is gevestigd in sportschool Club Pellikaan. Het team bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten om u de beste zorg te kunnen bieden. FysioHolland heeft een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars, u kunt dus met elke verzekering bij ons terecht. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

ico1

Beweegprogramma hydrotherapie

Heeft u last van uw gewrichten? Voelt extra belasting niet prettig of zwaar, bijvoorbeeld door artrose, reuma, orthopedische klachten of een ziekte zoals Parkinson of MS? Fysiotherapie in het water, ook hydrotherapie genoemd, kan de belasting van uw gewrichten enorm verminderen. Samen met lotgenoten werkt u in kleine groep onder deskundige begeleiding van een (gespecialiseerde) fysiotherapeut aan uw kracht, stabiliteit en mobiliteit. Meer weten? Laat een terugbelverzoek achter, dan nemen wij contact met u op.

ico2

Sportfysiotherapie Amersfoort De Brand

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wilt u snel weer op het veld staan? Pijnvrij uw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

ico3

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Amersfoort

 • De Wiekslag 90
  3815 GS Amersfoort
 • (033) 760 19 30

Bunschoten-Spakenburg

 • Bikkersweg 82
  3752 WV Spakenburg
 • (033) 298 00 13

Nijkerk

 • Oude Barneveldseweg 65-C
  3862 PS Nijkerk
 • (033) 245 22 40

"Ruim 11 maanden na het scheuren van mijn kruisband kan ik weer met het team mee voetballen. Het herstel is spoedig verlopen en ben erg blij dat ik weer actief ben op het veld!"

Tim, cliënt sportfysiotherapeut, revalidatie gescheurde kruisband

Maak een afspraak