Locatie FysioHolland zonder foto
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,7!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

Afferden

Openingstijden

  • Maandag       13.30 – 17.00 uur
  • Dinsdag          8.00 – 17.00 uur
  • Woensdag      Gesloten
  • Donderdag    8.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag             8.00 – 12.30 uur

Fysiotherapie Afferden

Lichamelijke pijn kan je behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb je regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Afferden heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar je hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stel je samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geef je mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • MFT Geriatrie fysiotherapie
  • MFT Manuele therapie
  • MS Zorg Nederland
  • Nordic-Walking instructeur
  • Revalidatietraining
Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Manuele Therapie Afferden

Heb je regelmatig last van jouw nek, rug of pijn tussen jouw schouderbladen? Of terugkerende hoofdpijn? Onze gespecialiseerde manueel therapeuten hebben extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam en jouw wervelkolom in het bijzonder. Wanneer je manuele therapie volgt, kun je het effect vaak direct merken. Je beweegt vrijer, jouw houding verbetert en de pijn neemt af. Herken je deze klachten? Neem contact met ons op!

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Geriatriefysiotherapie in Afferden

Neemt jouw spierkracht af? Wordt het uitvoeren van dagelijkse activiteiten moeilijker? Een geriatriefysiotherapeut kan je begeleiden om samen met jouw je mobiliteit en zelfstandigheid te herwinnen. De geriatriefysiotherapeut is er voor ouderen, mensen met een hoge (biologische) leeftijd en/of een complexe gezondheidsproblematiek. Bijvoorbeeld na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, osteoporose of valproblemen. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang je herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun je de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met je aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak