FysioHolland is open voor iedereen die zorg nodig heeft. Omdat een afspraak in de praktijk niet voor iedereen haalbaar is, bieden we hulp aan op zoveel mogelijk verschillende manieren. Één van die manieren is de FysioHolland WhatsApp service. Van maandag tot en met vrijdag zijn onze therapeuten bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Fysiotherapeut Martine vertelt hoe dit in zijn werk gaat.

“Mijn naam is Martine en ik werk met veel plezier als fysiotherapeut op de locatie Oudenrijn in Vleuten. Ik ben één van de therapeuten die vragen beantwoord via de WhatsApp service. We merken dat dit voor veel mensen een fijne en laagdrempelige manier is om contact te zoeken met ons over hun klachten.

Wat voor klachten hebben cliënten die bij ons komen? Er worden veel vragen gesteld over rugklachten. Ook in de praktijk is dit een veelvoorkomende klacht, maar doordat veel mensen thuiswerken is dit misschien nog wel toegenomen. Door het stellen van een aantal gerichte vragen kunnen we bepalen of een afspraak in de praktijk of online noodzakelijk is. Vaak kunnen we ook direct wat tips meegeven. Naast rugklachten komen er ook vragen over allerlei andere klachten binnen.

Het stellen van vragen via WhatsApp is erg toegankelijk. Ik merk dat mensen het prettig vinden dat ze direct een therapeut kunnen spreken. Wij kunnen hen vaak meteen tips geven of een afspraak maken voor een volledig consult. De WhatsApp service is vijf dagen per week beschikbaar en gratis voor iedereen. Dus schroom niet om ons een berichtje te sturen!”

Direct informatie over jouw klachten? Of op zoek naar tips voor een goed ingestelde werkplek? Stuur ons een berichtje via WhatsApp! Martine of één van onze andere collega’s helpt je graag verder. De service is beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Wil je chatten via de desktop of laptop?
Klik dan op de link en kies voor Whatsapp Web.