FysioHolland Gardien Bedrijfszorg

Je bent hier:

Gardien Bedrijfszorg

Ervaar jij werkgerelateerde klachten doordat je bijvoorbeeld de hele dag achter een bureau zit, veel moet sjouwen of veel werkdruk hebt? Plezier hebben in je werk is heel belangrijk. Een goede, verantwoorde werkomgeving is hierbij een belangrijk uitgangspunt. FysioHolland Gardien Bedrijfszorg kan jou helpen om dit te bewerkstelligen! Onze gespecialiseerde bedrijfsfysiotherapeuten bieden jou handvatten en gepast advies om jouw werkgerelateerde klachten te voorkomen, verminderen of te laten verdwijnen.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wanneer naar de bedrijfsfysiotherapeut?

Wanneer jij belemmerd wordt in het uitvoeren van jouw werkzaamheden, is het raadzaam om naar de bedrijfsfysiotherapeut te gaan. Je kunt hier beter niet te lang mee wachten, om te voorkomen dat je in de ziektewet belandt. Dit is voor jou en jouw werkgever niet wenselijk. Een bedrijfsfysiotherapeut kan jou advies geven om de werkzaamheden op een betere of andere manier uit te voeren.

Hoe ziet het traject bij FysioHolland Gardien Bedrijfszorg eruit?

Omdat niet elk werk hetzelfde is, bieden wij verschillende bedrijfszorg trajecten aan. Ben jij bijvoorbeeld verhuizer of doe je ander werk waar je geregeld zwaar voor moet tillen? Dan hebben wij hier een speciale tilcursus voor ontwikkeld. Werk jij op kantoor? Dan kunnen onze bedrijfsfysiotherapeuten een werkplekonderzoek uitvoeren. Om vervolgens jouw werkplek aan te passen, zodat deze voldoet aan de ergonomische richtlijnen. Ook kunnen wij jou helpen bij RSI/ KANS. Dit zijn klachten die ontstaan door repeterende bewegingen of statische belasting.

Re-integratietraject bij FysioHolland Gardien Bedrijfszorg

Verzuim jij momenteel of dreig je langdurig arbeidsongeschikt te worden? Dan kun je bij FysioHolland Gardien Bedrijfszorg terecht voor een duurzaam re-integratietraject. Het is zeer belangrijk om in te zetten om duurzame re-integratie, zodat je geen terugval krijgt. Jij en onze specialisten willen natuurlijk niets liever dan jouw klachten oplossen. FysioHolland Gardien Bedrijfszorg kijkt en handelt toekomstgericht

Maak een fysiotherapie afspraak bij een locatie in de buurt

FysioHolland heeft fysiotherapiepraktijken verspreid over heel Nederland. Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, Kun jij rechtstreeks een afspraak inplannen bij de locatie naar keuze.