fysioholland en arboned boks je fit

Ongeveer een kwart van het totale ziekteverzuim komt deels of hoofdzakelijk door het werk, gaven werknemers aan via de enquête ziekteverzuim van het CBS.

Lichamelijke klachten van werknemers kunnen dagelijkse werkzaamheden flink belemmeren. Vaak ontstaan deze klachten door een verkeerde werkhouding, een niet goed ingestelde werkplek of een te hoge werkdruk. WerkJeSterk, een programma binnen FysioHolland, biedt diverse diensten aan op het gebied van vitaliteit en gezond werken. Denk aan een werkplekonderzoek, training en advies, maar ook workshops, beweegprogramma’s en e-consults zowel individueel als voor het gehele bedrijf behoren tot de mogelijkheden.

Boks je Fit

Samen met ArboNed is een nieuw programma ontworpen, ‘Boks je Fit’. Boks je Fit is een clinic van 1,5 uur wat gegeven wordt op de werkvloer, waarbij plezier in bewegen, bewustwording van het belang van bewegen en het versterken van de werkrelatie belangrijk zijn. Deze clinics worden in heel Nederland gegeven en wanneer werknemers en/of het bedrijf enthousiast zijn over het programma, is er de mogelijkheid een 5 weken durend ‘Boks je Fit-programma’ te volgen.

Eerste clinic

Afgelopen woensdag heeft de eerste clinic plaatsgevonden bij Asito, daar kregen de werknemers een presentatie over het belang van bewegen en kregen zij een bokstraining, onder andere begeleid door collega John Passchier. Dit was een groot succes!

Meer informatie?

Wilt u verzuim voorkomen of verminderen en zoekt u effectieve begeleiding voor uw werknemers op lichamelijk en/of psychisch vlak?

Voor meer informatie over dit programma of andere WerkJeSterk programma’s kunt u contact opnemen met Janno Barlage, via het e-mailadres j.barlage@fysioholland.nl.