slider hartje - fysioholland

Deze week in de Fysio Update, een aankondiging voor de Hart-, vaat- en diabetesmarkt in Enschede en het hoogste keurmerk voor kwaliteit van oefentherapie is opnieuw behaald!

Hart-, vaat- en Diabetesmarkt in Enschede, Geessinkbrink 7

Heeft u diabetes, een hart- en/of vaatziekte en wilt u uw conditie verbeteren? Kom dan naar de hart-, vaat- en diabetesmarkt op donderdagavond 15 november 2018. Tijdens deze avond informeren specialisten u over behandelingen bij hart- en vaatziekten, het belang van bewegen en de invloed van een goede voeding en voetzorg op hart- en vaatziekten.

Programma
Vanaf 17.00 uur is de inloop en om 17.30 uur vindt de eerste presentatie plaats. Er zullen verschillende specialisten aan het woord komen en uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het bezoeken van de stands. De afsluiting vindt om 18.45 uur plaats.

Aanmelden?
Stuur uiterlijk donderdag 8 november een e-mail naar symposium@fysioholland.nl of meld u aan bij de balie van FysioHolland Enschede.

Audit voor oefentherapeuten en kinderoefentherapeuten

Onlangs hebben de oefentherapeuten van FysioHolland opnieuw het hoogste keurmerk voor kwaliteit van oefentherapie behaald! De kwaliteit van oefentherapie wordt gemeten door een audit. Deze audit beoordeelt of de kwaliteit van oefentherapie goed is. Alle onderdelen van oefentherapie worden voor het keurmerk doorlopen, zoals: kwaliteit van de zorg, de resultaten, de kennis van onze therapeuten, klantvriendelijkheid en de toegankelijkheid van de praktijk.

“Per 2019 zijn er nieuwe kwaliteitseisen binnen de oefentherapie. De audit was hierdoor anders dan we gewend waren. We zijn blij dat uiteindelijk alles goed is verlopen” Aldus Natasha Hamans.

Kwaliteitskeurmerk van zorgverzekeraars
Het kwaliteitskeurmerk is in het leven geroepen door verschillende zorgverzekeraars. Onze therapeuten voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die aan een moderne oefentherapiepraktijk worden gesteld.