Fysiopraktikum Locatie loosdrecht - fysioholland

Vanaf 1 januari 2019 dragen praktijkeigenaren Wouter de Haan, Wim Wolter en Arnold Terpstra hun fysiotherapiepraktijk over aan FysioHolland. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Loosdrecht. Marthijn de Weerd zal vanaf 1 januari 2019 het locatiemanagement op zich nemen.

 

Het Fysiopraktikum bestaat 44 jaar en is gevestigd aan de Nootweg in Loosdrecht. De praktijk heeft meerdere behandelkamers en een royale oefenruimte. De nieuwe praktijk biedt een specialistisch aanbod, naast algemene fysiotherapie kunt u er ook terecht voor:

  • Manuele therapie
  • Fysiotherapie voor kinderen
  • Oefentherapie Cesar
  • Revalidatie en medische training
  • Podotherapie

Door de uitbreiding worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot. FysioHolland werkt onder andere samen met het Tergooi ziekenhuis, MC Zuiderzee en huisartsen, sportverenigingen en zorgverleners uit de regio. Met deze uitbreiding willen we onze bereikbaarheid en positie in de regio ‘t Gooi versterken. Uiteraard bent u van harte welkom bij deze nieuwe praktijk in Loosdrecht, of één van onze andere praktijken in de regio.

Meer weten?

FysioHolland Loosdrecht is gevestigd op de Nootweg 27A, 1231 CP in Loosdrecht. Kijk op de locatiepagina voor meer informatie of om direct online een afspraak te maken.