fysio update pepernotenactie

Deze week in de Fysio Update: een hart-, vaat- en diabetesmarkt, een workshop en de winnaar van de pepernotenactie, georganiseerd op één van onze locaties!

Workshop Bewegen Naar Beter

Afgelopen maandag 7 december ontmoetten verschillende sport-, zorg- en welzijnsaanbieders uit Kralingen-Crooswijk elkaar bij Roeivereniging Rijnmond voor de workshop Bewegen naar Beter, een beweegprogramma die door verschillende FysioHolland locaties wordt gegeven in samenwerking met partners.
Namens FysioHolland gaven Britt de Bode en John Passchier een presentatie.

Hart-, vaat- en diabetesmarkt Enschede
Op 15 november vond in Enschede een Hart-, vaat- en diabetesmarkt plaats waar verschillende specialisten informatie deelden over behandelingen bij hart- en vaatziekten, het belang van bewegen en de invloed van een goede voeding en voetzorg op hart- en vaatziekten. Hieronder een impressie.

Pepernotenactie Enschede
Bij onze locatie aan de Geessinkbrink was voor Sinterklaas een pepernotenactie uitgezet onder de cliënten. Zij mochten raden hoeveel pepernoten er in de pot zaten. Anne Smit zat er met 1.399 het dichtst in de buurt, er zaten er namelijk 1.376 in! Hiermee heeft zij een dinerbon gewonnen. Geniet ervan!