groepsles bewegen sportschool fitness elastiek - fysioholland

Deze week in de Fysio Update, locatie Amsterdam Oosterpark opent Looplab en locatie Fijnaart verrast huisartsen.

 

FysioHolland Amsterdam Oosterpark opent 19 november het Looplab
Meer dan vaak gedacht wordt maakt hardlopen onderdeel uit van verschillende sporten. Echter binnen elke sport is het patroon weer verschillend. In elke sport is een sportspecifieke benadering nodig om een beeld te krijgen van de sport in zijn sportomgeving.

Bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark kon u al terecht voor een hardloopanalyse, nu wordt er echter een onderzoeksinstelling (het Looplab) geopend die nog dieper en specifieker onderzoek doet naar blessures, maar ook naar trainingsvariabelen en technieken.

FysioHolland verrast huisartsen in Fijnaart
Donderdag 8 november hebben collega’s Sylvia van Doeselaar en Jurgen van Oevelen een leuk cadeau gebracht voor de opening van de nieuwe praktijk van huisartsen Khalili en Pourfar in Fijnaart. Zij brachten hen een fruitmand met stappentellers, om zo Gezond & Actief te blijven!

De nieuwe praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum aan de Nieuwe Dorpsweg, waar FysioHolland vanaf 1 december ook gevestigd zal zijn. De praktijk van FysioHolland Fijnaart, aan de Kadedijk, zal per deze datum sluiten.