Shoot bij Kampong uitleg app Billie Jo Krul - fysioholland

Voordelen FysioHolland App

Als cliënt kunt u gebruik gaan maken van de FysioHolland App; een tool die ingezet wordt om uw herstel te bevorderen. Vergeet u wel eens een afspraak bij uw fysiotherapeut? Of twijfelt u over het tijdstip? Dan biedt de FysioHolland App uitkomst. Met deze app heeft u alle gegevens bij de hand, zoals de datum en het tijdstip van uw afspraak en de adresgegevens van uw FysioHolland praktijk. U krijgt automatisch een herinnering van uw afspraak.

Daarnaast heeft de FysioHolland App een rechtstreekse koppeling met huiswerkoefeningen.nl (HWO). Hierdoor kunt u via de app instructievideo’s van uw oefeningen bekijken. Zo heeft u al uw oefeningen overzichtelijk op een rij en weet u precies waar u tijdens de uitvoering op moet letten. Zo werkt u aan een optimaal herstel.

.

FysioHolland Maastricht verzorgt fysiotherapie bij Rabobank Heuvelland Marathon

Zondag 17 maart vindt de Rabobank Heuvelland Marathon plaats en FysioHolland Maastricht is hierbij aanwezig! De Rabobank Heuvelland Marathon is een natuurmarathon en loopt overwegend over onverharde paden. FysioHolland Maastricht verzorgt de fysiotherapie tijdens dit evenement, kom gerust langs voor advies!

Adviseur Arbeid en Gezondheid

Onze collega Olaf Kuijk, werkzaam op locatie Hoofddorp, heeft de master course ‘Adviseur Arbeid en Gezondheid’ met succes afgerond. Olaf is nu officieel arbeidsfysiotherapeut en kan cliënten en opdrachtgevers adviseren en begeleiden op het gebied van Arbeid & Gezondheid.