FysioHolland werk samen met het Nederlands Transplantatie voetbalteam!

Zondagavond om 22:30 is er een aflevering te zien bij Hart van Nederland over onze samenwerking met het Nederlands Transplantatie voetbalteam. Dit voetbalteam bestaat uit personen die ooit een orgaan of beenmergtransplantatie hebben ondergaan. Zij gaan tijdens de World Transplant Games op 16 t/m 25 augustus samen met 4 andere landen proberen een gouden plek te veroveren in het voetbal. Zij spelen op maandag 19 augustus 4 wedstrijden van twee keer 12 minuten.

Therapeuten Magnus Aalberg en Yoeri van Assouw zullen zaterdag 16 t/m dinsdag 20 augustus medische ondersteuning bieden aan het voetbalteam. Bij behoefte zullen zij ook een helpende hand bieden aan de medische staf van het Nederlands sportteam in het algemeen.

Cees Smaal heeft zijn Dry Needling certificaat behaald.

Cees Smaal uit Amsterdam heeft zijn Dry Needling certificaat behaald. Met deze behandelmethode bereiken we met een speciale dunne naald de kleine knoopjes die in uw spieren ontstaan. De dunne naald zorgt ervoor dat de spier een reflex toont van aanspannen en ontspannen. Hierdoor wordt de verkramping opgeheven. Cees is gespecialiseerd in orthopedische klachten. Hij kan u onder andere begeleiden bij klachten in knie, schouder en rug.

Om een afspraak te maken kunt u hier klikken.