Fysio in de buurt masterdiploma - fysioholland

Taart!

Vanaf heden verzorgt FysioHolland officieel de fysiotherapie in gezondheidscentra ‘t Woud en Waterwijk en Fit For Free locatie Lelystad. Tijdens een personeelsbijeenkomst in het gezondheidscentrum in Lelystad werd dit feestelijk gevierd!

Master kinderfysiotherapie 

Vanuit locatie Amsterdam Zuidoost, Bijlmersportcentrum, hebben we het leuke nieuws ontvangen dat collega Carina Kooijman de masteropleiding fysiotherapie met specialisatie kinderfysiotherapie, met succes heeft afgerond. Namens het FysioHolland-team gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

PLUS-praktijken

Veel van onze praktijken zijn PLUS-praktijken. Dit betekent dat we niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van onze beroepsvereniging, maar nog een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s, samenwerkingen en inzichtelijke kwaliteit.

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeut en het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken. Zo bent u er zeker van dat het in kaart brengen en vastleggen van uw klacht en het aantal behandelingen dat daar voor staat, altijd op het hoogste niveau is.

Daarnaast werken onze fysiotherapeuten veel samen met andere zorgverleners, zoals de specialisten in ziekenhuizen, diëtisten, (kinder)psychologen, arbeidsdeskundigen enzovoorts. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we de klacht van een cliënt grondig en kundig aanpakken. Andere voordelen van onze PLUS-praktijken zijn de garantie van een goede bereikbaarheid, ruime openingstijden en een korte wachttijd.