Apeldoorn rug en schouder klachten fysioholland

FysioHolland werkt samen met diverse sportclubs en -verenigingen. Zo verzorgen we de fysiotherapie voor nationale teams, welke we in binnen- én buitenland volgen om de juiste zorg te bieden tijdens toernooien, wedstrijden en events. Lees verder om te weten op welke internationale sportevents we te vinden zijn.

FysioHolland actief in Bologna

Door de samenwerking met Amsterdam Pirates zijn wij deze week actief op de European baseball Champions Cup Bologna 2019. Van dinsdag 4 juni tot en met 8 juni neemt onder andere de Nederlandse club L&D Amsterdam, het eerste team van Amsterdam Pirates, deel aan deze competitie. Vanmiddag staat het team in de halve finale tegen Parma Clima, om 14.30 uur. Zet ‘m op!


Gratis inloopspreekuur voor hand- en/of polsklachten bij Club Pellikaan Apeldoorn

Heeft u klachten aan uw pols en woont u in de omgeving van Apeldoorn? Dan hebben wij goed nieuws! Aanstaande maandag 17 juni en maandag 1 juli van 10 tot 11 uur vindt er een gratis inloopspreekuur plaats op onze locatie gevestigd in Club Pellikaan te Apeldoorn.

Hierbij is niet alleen onze fysiotherapeut aanwezig, maar ook een gespecialiseerd arts. U kunt gratis advies krijgen over wat u het beste met uw hand- en/of polsklachten kunt doen.

Als u zeker wilt zijn van een plekje kunt u zich inschrijven bij de balie van Club Pellikaan Apeldoorn, of een e-mail sturen naar apeldoorn@fysioholland.nl.


Amsterdam Rugby Sevens

Naast de activiteiten in Bologna zijn we ook hier in Amsterdam actief geweest tijdens hét internationale rugby event van het jaar; de Amsterdam Rugby Sevens. Onder leiding van David Sherman werd tijdens de Amsterdam Rugby Sevens ook dit jaar de fysiotherapie van alle internationale teams volledig verzorgd door FysioHolland Sport Services. Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan op de Facebook-pagina van FysioHolland Amsterdam. We kijken terug op een succesvol weekend!


Pilates lessen op locatie Vlaardingen

Afgelopen maandag zijn we op locatie Vlaardingen weer gestart met pilates lessen. In ons trainingscentrum wordt pilatesles gegeven door een ervaren instructrice. De lessen worden gegeven voor mensen met en zonder pilates ervaring. Heeft u rug-, nek- of bekkenbodemklachten? Of wilt u fit blijven en zoekt u een work out voor uw buik, billen en beenspieren? Dan is pilates iets voor u!

Met pilates verbetert u uw kracht, flexibiliteit en balans. Daarnaast kunt u hiermee ook blessures helpen voorkomen. De kosten voor pilates zijn (afhankelijk van het aantal keer les in de week) al vanaf € 28,90 per maand.

Lestijden

  • Maandag van 17.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag van 12.00 – 13.00 uur en van 18.00 – 19.00 uur
  • Woensdag van 16.00 – 17.00 uur.

Wilt u meedoen aan een gratis proefles of direct inschrijven? Neem dan contact met ons op via (010) 474 80 00 of mail naar vlaardingen@fysioholland.nl.