jubileum monique

Via de Fysio in de buurt leest u elke week het laatste nieuws uit de praktijken: met deze week het feestelijke jubileum van Monique Peeman, en het afscheid van Joost de Wijn. En wat denkt u: kunt u zonder verwijzing naar de fysiotherapeut? Aan het eind van het artikel vind je het antwoord op deze vraag!

Afscheid Joost

Afgelopen woensdag hebben we afscheid genomen van financieel directeur Joost de Wijn. Samen met collega’s en relaties werd er gegeten, gepraat en werd Joost in het zonnetje gezet. We wensen je veel succes in jouw verdere carrière!

Jubileum

Collega Monique Peeman, werkzaam op het secretariaat voor locatie Middelharnis, was gisteren 12,5 jaar in dienst en werd daarom in het zonnetje gezet. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum Monique!

Kunt u zonder verwijzing naar de fysiotherapeut?

Met regelmaat vragen mensen zich af of ze zonder verwijzing bij de fysiotherapeut terecht kunnen. En ja, dat kan! Fysiotherapie is vrij toegankelijk. Dit betekent dat u in veel gevallen geen verwijzing nodig heeft van de huisarts of specialist. U kunt meteen een afspraak maken met een fysiotherapeut bij u in de buurt. Voor chronische indicaties, zoals bij een beroerte, claudicatio intermittens (etalagebenen) en artrose in de heup of knie, is wel een verwijzing nodig.