Schoudermassage door sven - fysioholland

Gratis workshop schouderklachten Tilburg

Aanstaande woensdag 20 februari, vanaf 19.30 uur, wordt er in samenwerking met Club Pellikaan Tilburg een workshop schouderklachten gegeven. Deze workshop is toegankelijk voor cliënten van FysioHolland en leden van Club Pellikaan, maar ook voor niet-leden die hierin geïnteresseerd zijn. Met deze workshop leert u omgaan met schouderklachten, om klachten te verminderen of stabiel te houden door middel van training en krijgt u informatie over het doel en de inhoud van een schoudertraining.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat klaar ligt bij de receptie van Club Pellikaan Tilburg, er kunnen maximaal 6 personen meedoen per clinic, dus vol=vol! Heeft u vragen over deze workshop? Stuur dan een mail naar y.vanassouw@fysioholland.nl.

FysioHolland Hoofddorp PLUS-praktijk Zilveren Kruis

Per 1 januari 2019 is FysioHolland Hoofddorp ook PLUS-praktijk voor het Zilveren Kruis.

Dit betekent dat we niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van onze beroepsvereniging, maar nog een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s, samenwerkingen en inzichtelijke kwaliteit.

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeut en het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken. Zo bent u er zeker van dat het in kaart brengen en vastleggen van uw klacht en het aantal behandelingen dat daar voor staat, altijd op het hoogste niveau is.

Daarnaast werken onze fysiotherapeuten veel samen met andere zorgverleners, zoals de specialisten in ziekenhuizen, diëtisten, (kinder)psychologen, arbeidsdeskundigen enzovoorts. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we de klacht van een cliënt grondig en kundig aanpakken. Andere voordelen van onze PLUS-praktijken zijn de garantie van een goede bereikbaarheid, ruime openingstijden en een korte wachttijd.

Collega’s Mike Kross en Rachel Schuhmacher volgen cursus over kaakklachten

Deze 2-daagse cursus ‘The Cranio-Mandibular Complex’, werd gegeven door specialist Tzvika Greenbaum en ging over kaakgerelateerde klachten. Hierdoor kunt u nu bij de locaties Rotterdam Walenburg en Capelle a/d IJssel ook terecht voor kaakgerelateerde klachten.