inloopspreekuur en trainingen

Inloopspreekuren S.V. Kampong weer begonnen!

Het sportseizoen is weer begonnen en dat betekent dat er weer inloopspreekuren zijn bij S.V. Kampong! Op maandag t/m donderdag kunnen sporters tussen 19.00 en 20.00 al hun vragen stellen aan de fysiotherapeut.

Verhuizing in Den Helder

Na een leuke dag verhuizen zijn de spullen vanuit een locatie in Amsterdam goed aangekomen en ontvangen op de locatie Reigerstraat in Den Helder. De bescheiden oefenzaal heeft nu een loopband, Pully, fietsergometer en roeibank. Daarmee is de zaal nu volledig uitgerust en klaar voor gebruik als revalidatieruimte. Met hulp van Gerard van het Medisch Depot staan alle spullen nu op hun nieuwe plek en daar is team Den Helder ongelofelijk blij mee!

Nieuw: Combispreekuur orthopedie jeugd breedte- en topsport

Per september starten de combispreekuren voor de jeugd in het St Antonius locatie Leidsche Rijn. Jacco Zijl en Roy Schaaij zullen tijdens het spreekuur maximaal 6 kinderen/adolescenten onderzoeken/bespreken. Het spreekuur is voor jonge sporters, tot 18 jaar, die op dat moment acuut letsel of vertraagd herstel ervaren. Ook voor aanvullende diagnostiek kunnen fysiotherapeuten patiënten aanmelden.

De data worden per maand bepaald en zullen in september plaatsvinden op:
– Vrijdag 20 september van 15.00 tot 16.00 uur
– Donderdag 26 september van 16.00 tot 17.00 uur

Jacco en Roy kijken uit naar de spreekuren!

Trainingen valpreventie in Apeldoorn

Eind september beginnen in Apeldoorn de trainingen valpreventie. Valpreventie wordt gegeven door onze fysiotherapeut en judoka Dewy Karthaus. Zij zullen in 4 lessen bespreken wat de juiste valtechnieken zijn, hoe je weer overeind kunt komen en wat je kunt doen om een val te voorkomen door de juiste spiergroepen sterker te maken. Op 25 september vindt een introductieles plaats met vrije inloop.

Volgens VeiligheidNL komt elke vijf minuten een oudere op de spoedeisende hulp terecht na een (voornamelijk) valongeval. Daarom zijn deze trainingen zo belangrijk en zijn we vastbesloten om met onze kennis en expertise dit aantal omlaag te brengen!