Cancer Care Center gaat samenwerking aan met FysioHolland STTC

Cancer Care is een samenwerking aangegaan met FysioHolland STTC voor drie nieuwe vestigingen in respectievelijk Weesp, Hilversum en Laren. Tim Wernsen (directeur van deze vestigingen) en Annemarie Beintema (directeur van Cancer Care Center), tekenden afgelopen vrijdag de overeenkomst. Ze zullen samen de interdisciplinaire oncologische zorg op deze locaties verder optimaliseren.

Lees hier meer.

Het Sport Transplantatie voetbalteam treft voorbereidingen voor het Tilburgse Sportgala

Het Sport Transplantatie voetbalteam is druk bezig met de voorbereidingen voor het Tilburgse Sportgala waar zij voor genomineerd zijn. Onze fysiotherapeuten, Yoeri en Magnus van FysioHolland Tilburg, hebben ze hier de afgelopen periode goed bij ondersteund.

Het sportgala vindt plaats op vrijdag 13 december. Op deze avond zullen de winnaars gehuldigd worden. Het sportgala geeft aandacht aan (top)prestaties, met aandacht voor valide en invalide sporters van diverse sportgebieden. Wil je hierbij zijn? Er zijn nog gratis toegangskaarten verkrijgbaar.

FysioHolland wenst het Sport Transplantatie voetbalteam alvast veel succes toe!

‘Dag Sinterklaasje!’

Sinterklaas heeft voor zijn vertrek naar Spanje nog een bezoekje gebracht aan onze collega’s van FysioHolland Elspeet en Nieuwegein en was er in regio Rotterdam een uitdagend Pietenparcours voor de jonge pietjes!