Fysioholland partnership TeamNL

Mark Stolk benoemd tot High Performance partner NOC*NSF

Onze collega Mark Stolk, werkzaam op locatie FysioHolland Ridderkerk, is uitgeroepen tot High Performance Partner van het NOC*NSF. Mark Stolk is nauw betrokken bij één van de Nederlandse sportbonden en dat heeft erin geresulteerd dat hij zichzelf nu High Performance Partner mag noemen. Als hoogtepunt was hij bij de Olympische Spelen in Rio waarbij ze met Sanne Wevers goud wonnen en als team de finales in mochten gaan.

Gratis beweegactiviteiten voor 60-plussers in Wijdemeren

Van 8 tot en met 14 april vindt voor de vierde keer de 60+ Beweegweek plaats in Wijdemeren. De 60+ Beweegweek is een week lang gratis deelnemen aan verschillende beweegactiviteiten voor 60-plussers. FysioHolland Loosdrecht biedt tijdens deze week ook verschillende gratis beweegactiviteiten aan voor 60-plussers. Hieronder ziet u een overzicht van deze beweegactiviteiten:

  • Preventieve gym voor dames 60-plussers, maandag 8 april van 17.00 tot 18.00 uur. Adres: Nootweg 27a te Loosdrecht. Contact: Emmaly Berghuis, loosdrecht@fysioholland.nl.
  • Preventieve gym voor heren 60-plussers, maandag 8 april van 19.00 tot 20.00 uur. Adres: Nootweg 27a te Loosdrecht. Contact: Emmaly Berghuis, loosdrecht@fysioholland.nl.
  • Seniorengymnastiek voor 60-plussers, dinsdag 9 april van 10.30 tot 11.00 uur. Dit vindt plaats in de Emtinckhof, aan de Eikenlaan 51 te Loosdrecht. U vindt ons op de vierde verdieping in de hal bij de lift. Wouter de Haan is hiervoor contactpersoon en u kunt voor meer informatie bellen naar 035 582 44 14.
  • Seniorengymnastiek voor 60-plussers, donderdag 11 april van 12.00 tot 12.30 uur. Adres: Nootweg 27a te Loosdrecht. Contact: Wouter de Haan, 035 582 44 14.

Master in de oncologie behaald door collega Maike Stuurland

Maike Stuurland is onlangs afgestudeerd als oncologiefysiotherapeut. Oncologiefysiotherapie is een specialisatie in de fysiotherapie die in alle fases van kanker kan worden ingezet. Om oncologische cliënten goed te begeleiden, is kennis van de ziekte, de medische behandelingen en de gevolgen belangrijk. Wilt u weten wat de oncologiefysiotherapeut allemaal kan doen? Kijk hier voor meer informatie of maak een afspraak met Maike.

Cursus Elleboogpathologie met succes gevolgd door Femke Boon

Collega Femke Boon, werkzaam in Amsterdam, heeft met succes de cursus ‘Elleboogpathologie, van differentiaal diagnose tot effectief behandelplan’ gevolgd. Door deze cursus is zij bekend met de diverse (meest voorkomende) klachten die voorkomen bij de elleboog en weet zij hoe ze deze klachten kan herkennen en onderscheiden.