fysio in de buurt inleiding cursus fysiotherapie

FysioHolland STTC is doorgestroomd naar het KNGF Plusprogramma 2019.

De fysiotherapiepraktijken uit het Gooi en omstreken hebben in 2018 voldaan aan de eisen van Zilveren Kruis Achmea. Toelatingseisen voor het Plusprogramma 2019 waren onder andere een gemiddelde klantwaardering van minimaal een 8, een lage behandelindex en het succesvol afronden van een kwaliteitscontrole, uitgevoerd door Health Care Auditing. Voor 2019 betekent dit dat de fysiotherapiepraktijken uit het Gooi en omstreken gaan voor een nog hogere kwaliteit, om zo cliënten en verzekeraars van de beste dienstverlening te voorzien.

 

Gecertificeerd Otago-docent

Collega Rocio Savelsbergh kan zichzelf ‘Otago-docent’ noemen. Ze heeft succesvol deelgenomen aan de training voor het geven van Otago aan ouderen en is daarmee nu gecertificeerd Otago-docent. Otago is een bewezen effectief valpreventieprogramma, waarbij de kans op vallen en het oplopen van blessures wordt verminderd.

 

 

 

 

 

Schouderscholingen

Deze week vonden er weer een aantal scholingen plaats. Collega Femke Boon gaf afgelopen dinsdag een presentatie over veelvoorkomende schouderklachten tijdens en na een oncologische revalidatie aan collega’s van FysioHolland en het Cancer Care Center.

Collega Jeroen Bezemer gaf gisteren deel 2 van de schouderscholing op locatie Hilversum.