valpreventieweek

Valpreventieweek met trainingen van FysioHolland

Deze week is het valpreventieweek. Een week om extra aandacht te vragen voor het belang van valpreventie bij ouderen. En dat is belangrijk, want elke vijf minuten komt een oudere op de spoedeisende hulp terecht na een (voornamelijk) valongeval. Daarom geeft FysioHolland les over juiste valtechnieken, hoe weer overeind te komen en trainingen om belangrijke spiergroepen sterker te maken. Bij locatie Zuilen hebben ze een mooi parcours gemaakt om op te oefenen. Op dinsdag en vrijdag geven fysiotherapeuten hier les van 15:30 tot 16:00. Kijk hier voor andere locaties.

Boks Team NL naar Rusland

Deze week is het WK Boksen voor vrouwen van start gegaan in Rusland. En het Nederlandse boksteam is er klaar voor! Het team bestaat uit boksers Jemyma Betrian en Nouchka Fontijn en zij worden ondersteund door fysiotherapeut Pepijn van Ingen. We wensen hen heel veel plezier en succes!

55+ beurs in Den Helder

Afgelopen dinsdag vond de zeventiende editie van de 55+ beurs plaats in Den Helder. FysioHolland en samenwerkingspartner Buurtzorg waren aanwezig om vragen over gezondheid en welzijn te beantwoorden. De beurs was helemaal uitverkocht en het was een groot succes!

Oefenen in Portugal

En tot slot een mooi bericht uit regio Rotterdam. FysioHolland cliënt Peter Staal deelde met ons dat hij ook op vakantie in Portugal zijn huiswerkoefeningen doet. Met een prachtig uitzicht! Peter is onder behandeling bij fysiotherapeut Danny van der Valk om zijn schouderklachten te beperken. Door hun harde werk kan Peter nu weer activiteiten boven schouderhoogte uitvoeren en wordt hij niet meer wakker van de pijn. Inspirerend om te zien hoe een samenwerking tussen fysiotherapeut en cliënt zo’n mooi resultaat kan hebben!