fysiotherapie uitbreiding

Uitbreiding fysiotherapie locatie Rotterdam SPC Rijnmond

Onlangs meldden we dat we de mogelijkheid hebben gekregen tot uitbreiding van de fysiotherapie in het Sport Performance Centre Rijnmond in Rotterdam. Met onze verhuizing van de praktijk in het Topsportcentrum Rotterdam naar SPC Rijnmond werd hierin een eerste stap gezet. Maar daar houdt de fysiotherapie uitbreiding niet bij op! Met nieuwe collega Vera Zuurendonk hebben we het team van fysiotherapeuten uitgebreid en collega Daan Spanjersberg organiseert iedere dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur een gratis inloopspreekuur.

Heeft u een blessure opgelopen of loopt u al langere tijd met pijnklachten? Mogelijk kan fysiotherapie dan helpen! Collega Daan voorziet u graag van advies!

 

FysioHolland Amsterdam Noord Meteorenweg nu ook geopend op zaterdag!

Speciaal voor mensen die niet altijd overdag kunnen komen, of liever in het weekend, zijn wij op diverse locaties in de avonduren en op zaterdag geopend. Onze locatie aan de Meteorenweg in Amsterdam is daarom vanaf nu ook op zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00. Wilt u een afspraak maken? Bel dan 020 633 28 42, mail naar amsterdam@fysioholland.nl of loop gerust eens binnen.

Kinderfysiotherapiepraktijk FysioCapelle sluit zich aan bij FysioHolland

Vanaf 1 mei hebben praktijkeigenaren Jan en Marijke van der Wel de kinderfysiotherapiepraktijk aan de Fascinatio Boulevard over gedragen aan FysioHolland. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Capelle aan den IJssel Kinderfysiotherapie. Lees hier meer over deze overdracht.

Inloopspreekuur locatie FysioHolland Apeldoorn, Club Pellikaan

Aanstaande maandag 6 mei kunt u tussen 10.00 en 11.00 uur terecht bij FysioHolland Apeldoorn, gevestigd in Club Pellikaan voor gratis advies. Heeft u hand- of polsklachten en bent u benieuwd wat u het beste met deze klachten kunt doen? Tijdens dit spreekuur zijn een fysiotherapeut en gespecialiseerd arts aanwezig, zij kunnen u voorzien van het juiste advies. Inschrijven kan eventueel van te voren bij de receptie van Club Pellikaan Apeldoorn.