Fysio in de Buurt verzorgt fysiotherapie tijdens Hette Spoelstra Jeugdtoernooi

FysioHolland verzorgt fysiotherapie bij groot jeugdtoernooi

Afgelopen zaterdag en zondag vond bij de Amsterdamse voetbalvereniging WV-HEDW een groot jeugdtoernooi plaats. Maar liefst 197 teams deden mee aan de 12 editie van het Hette Spoelstra Jeugdtoernooi. FysioHolland was hierbij aanwezig om de +/- 2.000 spelers van medische verzorging te voorzien. Het was een mooi en warm weekend!

Het belang van het dragen van de juiste sport-bh

Ben je een vrouw en draag je tijdens het sporten geen sport bh? Dan kan het zijn dat je hierdoor lichamelijke klachten ervaart. Het dragen van de verkeerde, of geen sport-bh, kan leiden tot nek- en rugklachten en zelfs hoofdpijn. Club Pellikaan schreef in samenwerking met fysiotherapeut Mary-Lou een blog met daarin tips om de juiste sport-bh te kiezen.


Fysiotherapie bij Parkinson nu ook in Enschede

Fysiotherapeut Wouter Nederhand heeft sinds kort de cursus tot ParkinsonNet fysiotherapeut succesvol afgerond!

Hiermee zit hij in een gespecialiseerd netwerk met onder meer ergotherapeuten, logopedisten, Parkinsonverpleegkundigen en neurologen. Met het afronden van deze cursus is Wouter in staat om gespecialiseerde zorg op maat aan te bieden aan Parkinson-patiënten en hun naasten. Wouter is aanwezig op de praktijk aan de Geessinkbrink van dinsdag t/m vrijdag. Ook kan u door Wouter in de thuissituatie behandeld worden. Een afspraak maken met Wouter kan via (053) 477 32 44.