Overname Jonker & van Rijn Fysiotherapeuten

Met veel plezier delen wij mee dat Jonker & van Rijn Fysiotherapeuten zich per 1 maart 2020 aansluit bij FysioHolland. Deze praktijk in Amsterdam gaat dan verder onder de naam FysioHolland Amsterdam, locatie Govert Flinck. Het adres is Govert Flinckstraat 350IV, 1074 CG Amsterdam.

Bert Jonker en Joop van Rijn startten samen een fysiotherapiepraktijk in 1985 in de Amsterdamse Pijp. De praktijk groeide verder uit en in 2010 kwam het pand ernaast vrij, wat nu dient als trainingsruimte van de praktijk. In 2012 stopte Joop, de naam van de praktijk bleef gehandhaafd. Marian en Bert Jonker startten samen de huidige maatschap. In de praktijk werken nu zeven fysiotherapeuten. De praktijk is aangesloten bij de netwerken: LoRNA, Claudicatio, Onconet en werkgroep OLVG.

Dankzij de overname hebben we de mogelijkheid om van elkaar te leren en kennis te delen.

Pensioen Rob Huijsing en Wouter de Haan

Wouter de Haan
Ook onze collega Wouter de Haan gaat per 1 maart met pensioen. Wouter was werkzaam bij Fysiopraktikum, welke vorige jaar is aangesloten bij FysioHolland. Wouter is nog een jaar gebleven om daar de continuïteit in de praktijk en de transitie naar de nieuwe eigenaar zo goed mogelijk te ondersteunen. Voor Wouter is er morgen, zaterdag 29 februari, van 15.00 tot 17.00 uur een afscheidsreceptie georganiseerd op onze locatie in Loosdrecht, Nootweg 27a. U bent van harte welkom bij de borrel om Wouter een goed pensioen te wensen!

Wilt u meer lezen over Wouter de Haan? Klik dan hier.

Rob Huijsing
Rob Huijsing gaat eind februari met welverdiend pensioen. Rob heeft liefs 44 jaar als fysiotherapeut gewerkt in Amsterdam Noord, welke zich in 2013 heeft aangesloten bij FysioHolland. Op donderdag 19 maart wordt vanaf 17.00 uur een afscheidsborrel georganiseerd in de praktijk op de Valkenweg 20-22. Mocht u hierbij willen zijn als oud-cliënt, dan bent u van harte welkom!

Wilt u meer lezen of hoe Rob zijn werk heeft ervaren? Klik dan hier.

FysioHolland bedankt Rob en Wouter voor al hun goede inzet de afgelopen jaren en wenst ze beide heel veel geluk en plezier toe. Een welverdiend pensioen!