sportieve update

Deze week is het tijd voor een sportieve update van de Fysio in de buurt! In de zomermaanden zijn altijd veel sportevents te bezoeken. En daar kunnen onze fysiotherapeuten natuurlijk niet ontbreken. Waar stonden we deze keer? Je leest het in deze Fysio in de buurt!

Open huis Nautilus Health Club met massages van FysioHolland therapeuten

Aanstaande zaterdag, 28 september, organiseert de Nautilus Health Club een open huis ter ere van hun 20-jarige jubileum! Van 8:30 tot 14:00 kun je een kijkje nemen bij de sportschool en krijg je korting en informatie bij diverse stands. Onze fysiotherapeuten zijn ook aanwezig en geven massages tegen gereduceerd tarief. Zien we je in Nijkerk?

Succesvolle eerste workshop door Sport Services

Afgelopen week vond de eerste workshop van het seizoen plaats van Sport Services. En dat was een groot succes! In deze reeks workshops worden (aspirant)fysiotherapeuten getraind voor hun werk bij sportclubs. En met deelnemers uit Rotterdam, Enschede, ‘t Gooi en studenten van ESP, HvA, HU en Thim, was de opkomst bij deze eerste sessie groter dan ooit!

Team Sport Services volgt blessurepreventie training

En naast het geven van workshops, volgt het team van Sport Services zelf ook regelmatig trainingen om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Afgelopen maandag waren ze aanwezig bij de nieuwe ‘Injury Prevention Educator’ training van World Rugby. In dit programma leren ze over de nieuwste technieken om blessures bij sporters te voorkomen. Door het inzetten van deze methodes kan het risico op een blessure tot wel 60% omlaag gebracht worden. Team Sport Services kijkt ernaar uit om deze kennis in te zetten tijdens hun werk bij sportclubs.

WK boksen in Rusland

De Nederlandse boksers zijn weer terug na het WK boksen in Yekatarinaburg, Rusland. Dit keer wonnen ze geen medailles, maar wel veel belangrijke inzichten voor de Olympische kwalificatie van volgend jaar. Veel succes aan fysiotherapeut Stijn Haverkamp met de begeleiding van de Nederlandse boksers!

Sport en Gezondheidsmarkt Enschede

Afgelopen weekend stond FysioHolland Twente op de Sport en Gezondheidsmarkt in Enschede Zuid. De markt stond in het thema van bewegen en positieve gezondheid met diverse kraampjes en demo’s. Het was een gezellige dag in een inspirerende omgeving!