fysio in de buurt - Iklima Gungor

FysioHolland staat voor kennisdeling, onder andere via de FysioHolland Academy wordt dit bewerkstelligd, maar ook de therapeuten werken individueel aan kennisuitbreiding en blijven zich ontwikkelen binnen hun eigen vakgebied. Zo behaalde Mike Ligthart deze week zijn opleiding manuele therapie en sloot Iklima zich aan bij het CVA netwerk. Deze netwerken zijn bedoeld om kennisdeling en ervaring uit te wisselen en de zorg nog verder te ontwikkelen.

Mike Ligthart geslaagd voor opleiding MSc Manuele Therapie
Collega Mike Ligthart heeft na 3 drukke jaren zijn opleiding MSc Manuele therapie met succes afgerond. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Een manueel therapeut heeft extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en de wervelkolom in het bijzonder. Manuele therapie verhelpt of vermindert gewrichtsklachten en (uitstralings)pijn door de wervelkolom, rug of gewrichten te mobiliseren. Deze vorm van therapie helpt bij klachten als hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer informatie over manuele therapie vindt u hier.

Wilt u snel van uw klachten af? Maak snel een afspraak bij een praktijk bij u
in de buurt.

Iklima Gungor aangesloten bij CVA Netwerk Amsterdam
Collega Iklima Gungor is aangesloten bij het CVA Netwerk Amsterdam. Het CVA Netwerk Amsterdam is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de zorg voor cliënten met een CVA (Cerebro Vasculair Accident).