Fotoshoot Kampong Erik - fysioholland

Collega Edward Donkers zet zich in voor Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto wat al jaren gebruikt wordt is:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Fysiotherapeut Edward Donkers doet mee aan de Roparun en wel met het team ’14 in ‘t uur’.

Om geld in te zamelen voor het goede doel heeft het team een leuke actie bedacht.

Op zaterdag 25 mei van 8.00 tot 18.00 staan er 3 teamleden van ’14 in ‘t uur’ (waaronder collega Edward Donkers) voor u klaar aan de massagetafel. Deze massages worden gegeven op onze locatie in Tholen, gelegen aan Vliethof 4-5, 4691 HA  Tholen.

Kosten:
15 minuten voor € 15,-
30 minuten voor € 20,-
60 minuten voor € 35,-

U kunt zich vanaf nu inschrijven bij Edward Donkers via het e-mailadres e.donkers@fysioholland.nl. Uiteraard komt het gehele bedrag ten goede aan stichting Roparun die zich inzet voor kanker patiënten.

FysioHolland Medicort verzorgt hand- en polstherapie in Lelystad

Therapeut Heijmen Groothuis gaat namens FysioHolland op locatie Lelystad ‘t Woud, gelegen aan Griend 25 23, hand- en polstherapie verzorgen.

Handtherapie is één van de specialisaties binnen de fysiotherapie. De handtherapeut houdt zich bezig met aandoeningen van onder andere spieren, pezen, botten, zenuwen, huid en gewrichten van de hand en/of pols.