samenwerking mountain network en fysioholland

Samenwerkingsverband FysioHolland en Mountain Network

Sinds 1 januari zijn FysioHolland en Mountain Network een samenwerkingsverband aangegaan, daarom heeft FysioHolland een praktijk geopend in de fitnessruimte van Mountain Network Amsterdam aan de Erasmusgracht 297. Daar helpen wij de klimfanaten en buurtbewoners graag van hun klachten af. Woont u in de buurt van deze praktijk en heeft u langdurige of terugkerende lichamelijke klachten? Dan is de zorg rondom bewegen bij FysioHolland in goede handen. Elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur is er een gratis inloopspreekuur en kunt u terecht voor een gratis snelle controle. Wilt u liever een afspraak maken op deze locatie? Kom dan gerust eens langs, neem telefonisch contact op via 020 694 62 54 of stuur een e-mail naar amsterdam@fysioholland.nl.

Meer informatie over deze locatie? Klik dan hier.

Inloopspreekuur bij locatie Zevenbergen
Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u langdurige of terugkerende lichamelijke klachten en wilt u een snelle gratis check? Kom dan naar het gratis inloopspreekuur, elke dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur of op zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Geen snelle check maar meer informatie over deze locatie? Klik dan hier.

Locatie Naarden per 1 juni gesloten
We gaan onze locatie aan de Amersfoortsestraatweg 10A per 1 juni verlaten. Dit houdt in dat de oefentherapie verplaatst zal worden naar de locatie Hilversumse Meent, aan de Meent 6 te Hilversum. Balanz Voetexperts zal de activiteiten voortzetten op onze locatie aan de Eslaan 7 in Bussum. Wij hopen u uiteraard bij één van onze andere locaties van dienst te kunnen zijn.

Opening Regionaal Medisch Centrum Weesp
Vanaf heden kunt u ook in Weesp bij ons terecht voor fysiotherapie en manuele therapie. De praktijk FysioHolland Weesp beschikt onder andere over een riante, lichte oefenzaal en meerdere ruime behandelkamers. Gisteren werd het nieuwe Regionaal Medisch Centrum in Weesp feestelijk geopend door de wethouder, Raad van Bestuur en patiëntenraad van Tergooi. Na het officiële moment werden rondleidingen en gezondheidschecks aangeboden. In het centrum zijn onder andere ook huisartsen, huidzorg, radiologie, cardiologie en diëtetiek gevestigd.

Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen of om een afspraak te maken met onze fysiotherapeuten, of neem contact op via (0294) 22 40 33 of weesp@fysioholland.nl.