Manueel therapeut Amsterdam Marten Elzinga

Vanaf nu ook kaakfysiotherapie op locatie Overtoom in Amsterdam West

Marten Elzinga is onlangs afgestudeerd als Orofaciaal therapeut ofwel kaakfysiotherapeut. Kaakfysiotherapie is een specialisatie in de fysiotherapie voor klachten rondom uw hoofd, kauwstelsel en hals. Een kaakfysiotherapeut geeft uitleg en advies over het kauwstelsel en helpt om bepaalde gewoontes af te leren die voor overbelasting zorgen. Wilt u weten wat de kaakfysiotherapeut voor u kan doen? Kijk hier voor meer informatie of maak een afspraak met Marten.


Samenwerking Diëtistenpraktijk Het IJtje Bussum

Sinds kort werkt er op onze locatie in Bussum ook een diëtist! Kom tot en met 29 maart gratis kennismaken met diëtistenpraktijk Het IJtje, stel vragen over gezondheid, neem je bloedonderzoek mee en laat jouw lichaamssamenstelling met professionele apparatuur meten. De praktijk is gespecialiseerd in emotie-eten en gedragsverandering. Positieve begeleiding staat voorop, zodat je (nog) beter in je vel komt te zitten en lekker kunt genieten! De kennismaking zal ongeveer 10-15 minuten duren, daarna kan er altijd een langer intakegesprek ingepland worden. Neem bij interesse contact op via info@dietisthetijtje.nl of 06 50 45 13 02.


22 maart: Nationale Pannenkoekendag

Wat is er nu beter dan op Nationale Pannenkoekendag een gezonde pannenkoek eten? Samenwerkingspartner Eva Koopman, diëtiste en lifestylecoach van Slim Fit deelt een recept voor gezonde en lekkere boekweitpannenkoeken.

Wat heeft u hiervoor nodig?
– 100 gram boekweitmeel
– 2 eieren
– 300 ml (amandel)melk
– Snufje zout
– Theelepel speculaaskruiden
– Olie, om in te bakken

Doe het boekweitmeel in een kom en meng met een garde het snufje zout erdoorheen. Voeg de eieren er één voor één aan toe, daarna beetje bij beetje de melk en blijf roeren tot het een glad beslag wordt. Het beslag is klaar wanneer er een lint van de garde afloopt als de garde uit het beslag wordt gehaald. Is het beslag nog te dik? Voeg dan extra melk toe! Wanneer het beslag goed klaar is, laat dan een koekenpan goed heet worden en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

Serveer het met extra speculaaskruiden en vers fruit. Eet smakelijk!


FysioHolland actief tijdens NL Doet

Vrijdag 15 maart hebben Floris Groeneveld en Jimmy van Zanten hun handen uit de mouwen gestoken en gratis fittesten verzorgd op locatie Sporthal de Dreef in het kader van NL Doet. Goed bezig mannen!