fysio in de buurt elleboog scholing

FysioHolland Tilburg krijgt wederom kwaliteitskeurmerk PLUS-praktijk
Het was een spannende dag afgelopen woensdag voor de fysiotherapeuten van onze praktijken in Tilburg. Zij doorliepen de visitatie voor het kwaliteitskeurmerk PLUS-praktijk. En met succes!

Een PLUS-praktijk is één van de belangrijkste keurmerken voor de kwaliteit van fysiotherapie. De meeste praktijken van FysioHolland
voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria van zorgverzekeraars en hebben hiermee het keurmerk behaald. Daar zijn wij erg trots op, want dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op kwaliteit.

Elleboog scholing in Amsterdam
Een groot deel van de fysiotherapeuten van FysioHolland is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Door deze kennis met elkaar te delen en via trainingen op elkaar over te brengen, breidt de expertise van alle therapeuten steeds verder uit waardoor een kwalitatief goede behandeling mogelijk is. Door scholingen en trainingen van fysiotherapeut tot fysiotherapeut wordt dit gerealiseerd. Een van de voorbeelden is de elleboogscholing van Femke Boon. Zij gaf gisteren een elleboogscholing aan een team enthousiaste collega’s in Amsterdam. Het bleek een leerzame scholing te zijn!