Lunch fysiotherapeuten - fysioholland

Deze week in Fysio in de Buurt: collega’s van Tilburg doen mee aan een spinningmarathon voor een goed doel, locatie Amsterdamsestraatweg te Utrecht heeft een nieuw apparaat in gebruik genomen en er worden therapeuten in het zonnetje gezet.

Collega’s doen mee aan Spinningmarathon voor Matagalpa

Aanstaande zondag 20 januari vindt er een spinningmarathon plaats in Tilburg. De opbrengst van dit fietsevent gaat naar twee projecten in Matagalpa: de koffieboeren van de coöperatie UCA in San Ramón en het centrum voor kansarme kinderen las Hormiguitas.

Onze collega’s van locatie Tilburg, Magnus Aalberg, Bianca van Aken, Dike Goossens, Ruben Luijkx en Joanna Tuijnman doen hier namens FysioHolland aan mee.

“Onze cliënten moeten zich vaak fysiek inspannen met het doel weer fit te worden. Wij vinden het een heel mooi begin van het nieuwe jaar om onszelf ook fysiek in te spannen, met als doel de kansarme jongeren in het opvanghuis meer mogelijkheden te geven” Dike Goossens

Trainen en testen aan de hand van videofeedback
Locatie FysioHolland Medicort aan de Amsterdamsestraatweg heeft sinds deze week een fitnessappa-raat (Velio Med) in gebruik genomen. De Velio Med is een wereldwijd uniek multifunctioneel test- en analyse apparaat die vijf motorische eigenschappen in slechts vijftien minuten analyseert: coördinatie, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Fysiotherapeut Ruben Luijkx begint aan extra opleiding
Fysio- en manueel therapeut Ruben Luijkx van locatie Tilburg is nog niet uitgeleerd. Hij begint met de opleiding leefstijlcoach. Een leefstijlcoach richt zich op voeding, beweging, slaap, stressmanagement en coaching. Een leefstijlcoach probeert door middel van coaching een gezonde leefstijl over te brengen op de cliënt. Leefstijlcoaching is opgenomen in de basisverzekering, voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut.

Fysiotherapeut Elon van Overmeeren neemt na 10 jaar afscheid
Fysiotherapeut Elon van Overmeeren gaat na 10 jaar FysioHolland een andere uitdaging aan. FysioHolland en met name zijn directe collega’s willen hem hartelijk danken voor zijn inzet!

Stagiaire Jennifer neemt afscheid
Gisteren nam stagiaire Jennifer afscheid met taart, ook nam ze voor iedereen een persoonlijk presentje mee. Heel veel succes met het vervolg van je studie!