Fysiotherapeut Utrecht Christine de Wit

FysioHolland Medicort Zuilen start hardloopgroep

Ben jij gek van hardlopen en wil je fit de zomer door? Doelgericht trainen in een groep? Blessures voorkomen? Meld je dan aan voor de hardloopgroep bij FysioHolland Medicort Zuilen! Onder begeleiding van de hardloopspecialist en fysiotherapeut train je in een kleine groep aan jouw persoonlijke doelen. Aan de hand van een intake wordt je niveau bepaald zodat je in een trainingsgroep komt met hardlopers van vergelijkbaar niveau.

Teamleden Den Helder aan de muur 
Locatie Den Helder heeft een leuke manier bedacht om de collega’s onder de aandacht te brengen. Ingelijst hangen zij nu met een foto, informatie over specialisaties en een persoonlijke noot in de wachtkamer.

Fitkids in Vleuten

Collega Christine de Wit verzorgt vanaf mei de Fitkids-lessen in Vleuten. Elke woensdag om 16.30 uur en vrijdag om 16.00 uur geven wij op onze locatie aan de Europaweg 48, 3451 HG  Vleuten, Fitkids-lessen. Fitkids is een speciaal fitness- en oefenprogramma voor kinderen van 6-18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Het bijzondere van Fitkids is dat de fitness- en trainingsfaciliteiten niet in een revalidatiecentrum maar in een gewoon sportcentrum worden aangeboden.

Het doel van Fitkids is om kinderen met een verstoorde lichamelijke ontwikkeling de mogelijkheid te geven te sporten met leeftijdsgenoten. Zo kunnen ze allemaal op hun eigen niveau bewegen en natuurlijk veel lol hebben! Door mee te doen aan dit programma is het voor sommige kinderen uiteindelijk wel mogelijk om lid te worden bij een sportvereniging. Dit kan een aangepaste of reguliere sport zijn, in teamverband of individueel.

Een folder met inschrijfformulier kunt u aanvragen door een e-mail te sturen aan FHM@fysioholland.nl. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om een aanvraag van de folder met inschrijfformulier. In deze e-mail graag naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum van het kind vermelden.

Heeft u nog vragen of wilt u eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 708 08 00 of e-mail FHM@fysioholland.nl.

Pilates op locatie Bussum, Eslaan 7

Vanaf 1 mei is het op locatie Bussum mogelijk om Small Group Pilates te volgen. Iedere woensdag van 9.00 tot 10.00 uur zal Dominique Kuipers een les pilates geven. Pilates is een trainingsmethode voor lichaam en geest. Met deze training verbeter je niet alleen je lichaamshouding en ademhaling, maar vind je ook rust in je hoofd door ontspanning en stretching. In een kleine groep van 8 personen ben je verzekerd van persoonlijke aandacht.

Kosten
Proefles: € 10,-
Strippenkaart 5 lessen € 70,- (2 maanden geldig)
Strippenkaart 10 lessen € 120,- (4 maanden geldig)

Wilt u meer informatie? Kom dan gerust langs op de locatie, stuur een e-mail naar bussum@fysioholland.nl of bel naar 035 692 19 43.