hardlopen nike - fysioholland

FysioHolland nu ook gevestigd in Veldhoven!

5 jaar geleden waren wij al gevestigd in David Lloyd, waarna Hans Vleut de afgelopen jaren als zelfstandige de praktijk heeft aangehouden onder de naam Fysiotherapie Hans Vleut. Omdat Hans Vleut met pensioen is gegaan, gaat de praktijk weer verder onder de naam FysioHolland Veldhoven. De fysiotherapie zal nu verzorgd gaan worden door Els Smet, zij stelt zich hieronder even kort voor:

Mijn naam is Els Smet en ik ben in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut. Als fysiotherapeut ben ik veel met klachten aan het bewegingsapparaat bezig. Voor allerlei klachten kunt u bij mij terecht, graag werk ik samen met u aan uw houding en het bewegingsapparaat zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren.

Woont u in de omgeving van Veldhoven en ervaart u lichamelijke klachten? Kom dan gerust eens langs of maak een afspraak. Wij helpen u graag!

Hardloopanalyse bij het Looplab in Amsterdam

Hardlopen maakt vaker dan gedacht onderdeel uit van verschillende sporten. Bij FysioHolland Amsterdam Oosterpark kunt u daarom ook terecht voor een hardloopanalyse. Het Looplab, opgericht door FysioHolland in samenwerking met NOVOpraktijk, is een onderzoeksinstelling die middels de best ontwikkelde apparatuur, zoals high speed motion analysis, diep en specifiek onderzoek doet naar blessures maar ook naar trainingsvariabelen en technieken. Binnen het Looplab wordt u geholpen door Myrthe Perquin (sportfysiotherapeut) en Paul de Kort (bewegingswetenschapper en  podotherapeut).