Fysio in de buurt Copd radar - FysioHolland

Boxmeer heeft deelgenomen aan Multistudie COPD

De frequentie van fysiotherapie behandelingen bij revalidatie is voor patiënten, met ernstig tot zeer ernstig COPD, vanaf 1 januari 2019 afgenomen op advies van het Zorginstituut Nederland. Naar aanleiding hiervan heeft de vereniging van Fysiotherapie & Wetenschap een studie opgestart om te onderzoeken wat de gevolgen zijn van deze bezuinigingsmaatregel. Dit onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met 22 eerstelijns fysiotherapiepraktijken in Nederland. FysioHolland Boxmeer is één van deze praktijken die aan dit onderzoek heeft deelgenomen.

Op maandagavond 17 februari om 20.35 uur zal AVRO TROS in het televisieprogramma Radar aandacht besteden aan de onderzoeksresultaten van dit onderzoek.

Inloopspreekuren Maylaan

Bij onze praktijk in Utrecht, FysioHolland Medicort Utrecht Kanaleneiland, kan je terecht voor een gratis inloopspreekuur. Onze fysiotherapeut Daniël Veenendaal kijkt tijdens de inloop graag naar je klacht en helpt te bepalen welke vervolgstap het beste voor jou is.

De inloopspreekuren zijn op:Fysiotherapie Utrecht kanaleneiland Maylaan

  • Maandag – 18.50 – 19.30 uur
  • Vrijdag – 09.40 – 10.30 uur

Kom gerust eens langs. We zijn gevestigd op de Jan Cornelisz Maylaan 6. Uiteraard kan je ook een afspraak maken door te bellen naar (030) 207 3498 of te mailen naar FHM@fysioholland.nl.