Laat uw fysieke zelfredzaamheid checken bij ASW voor het project ‘Samen sterk voor fysieke zelfredzaamheid’

De Hogeschool Utrecht is bezig met een onderzoek onder de kwetsbare ouderen in Utrecht. In dit onderzoek wordt onderzocht wat nodig is om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en zelfstandig kan blijven leven in zijn/haar eigen omgeving. Vanaf een leeftijd van 60 jaar neemt de kans op beperkingen in het fysiek functioneren vaak toe. Denk hierbij aan beperkingen bij het lopen, fietsen en boodschappen doen. Fysiotherapie kan o.a. bijdragen om de fysieke zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen te verbeteren!

In het kader van dit onderzoek kunt u op 20 maart uw fysieke zelfredzaamheid laten checken bij FysioHolland Medicort Utrecht Zuilen (Amsterdamsestraatweg 646 3555 HX, Utrecht). Kom gerust langs om u zelfredzaamheid te laten checken. Het is gratis en de koffie en koekjes staan voor u klaar!

Natasha Hamans heeft cursus slaapoefentherapie afgerond!

Natasha Hamans, fysiotherapeut bij Amsterdam Noord Meteorenweg, heeft onlangs haar cursus voor slaapoefentherapie afgerond. Dit houdt in dat zij vanaf heden cliënten kan behandelen met slaapproblematiek. Natasha kan mensen helpen om dit problematiek te veranderen door middel van bewustwording en gedragsverandering.

Is slapen voor u niet vanzelfsprekend? Beïnvloedt slaapgebrek uw functioneren? Maak dan snel een afspraak bij Natasha door te bellen (020) 633 28 42 of te mailen naar amsterdam@fysioholland.nl. Ook kunt u online uw afspraak maken.

Beachvolleybalteam NL in Qatar

Afgelopen week was fysiotherapeut Marcel Bakker in Doha, Qatar om het Nederlandse Beachvolleybalteam te ondersteunen. Dit deed hij samen met Lars Beuming van Max Healthcare. Na lange tijd deden er weer drie Nederlandse teams mee aan het hoofdtoernooi. Ze hebben een aantal mooie wedstrijden gespeeld!