st pietersbear trail winactie

Win 2 startbewijzen voor de St Pietersbear Trail!

FysioHolland is aanstaande zondag aanwezig bij de Tecnica St Pietersbear Trail. Wij zijn aanwezig met masseurs en verzorging voor de atleten. Kom jij ook?

Win een startbewijs voor jou en jouw sportmaatje voor deze toffe trail run! Laat ons weten waarom jullie deze inschrijving verdienen via maastricht@fysioholland.nl en wie weet ben jij er zondag 15 september bij!

Over het parcours:
Het parcours is een pittig maar schitterend on-Nederlands parcours over de Sint Pietersberg en door het Jeker- en Maasdal, over zowel Nederlands grondgebied als over Vlaams en Waals gebied. En natuurlijk de unieke passage door de daadwerkelijke groeve van de ENCI moet je een keer meemaken. Niet alleen veel single trails maar ook prachtige uitzichten en af en toe wat handen en voeten werk.
Afstanden: 10km (10:00u), 18km (10:30u) en 32km (11:30u).

Meer info vind je op https://www.bearsports.nl/events/sint-pietersbear-trail/

Winst voor FC Twente

Van harte gefeliciteerd aan de vrouwen van FC Twente! Zij wonnen gister met 2-4 van het Oostenrijkse SKN Sankt Pölten. Dit betekent dat ze weer een stap dichter bij de achtste finales van de Champions League zijn. Fysiotherapeuten Frederike en Tessa kijken ernaar uit om de vrouwen bij de aankomende wedstrijden in topconditie te houden! Meer over hun ervaring bij FC Twente lees je hier.