Carina Kooijman geslaagd - fysioholland

FysioHolland verzorgt de fysiotherapie tijdens Mud Masters

Ook tijdens deze editie op 13 en 14 april zijn de fysiotherapeuten van FysioHolland er weer bij om alle verzwikte enkels, blessures en verkrampte spieren ter plekke te behandelen. Doet u zelf mee aan Mud Masters? Bereid u dan goed voor door op de volgende punten te letten:

  • Doe een goede warming-up, dit zorgt er voor dat de spieren goed doorbloed zijn.
  • Voorkom dat u te snel afkoelt, als uw spieren te snel afkoelen kunnen ze in de kramp schieten. Zorg er daarom voor dat u zich direct na afloop afdroogt. Neem ook warme, droge kleding mee. Is de kramp er toch ingeschoten? Laat u dan direct behandelen door onze fysiotherapeuten.
  • Kleed u ‘obstacle proof’, de juiste kleding kan blessures en moeilijkheden tijdens het parcours voorkomen.

Nieuw: groepsles valpreventie bij locatie Utrecht Zuilen

Eén op de drie ouderen valt minstens 1 keer per jaar en vallen kan grote gevolgen hebben, zowel fysiek, psychosociaal als maatschappelijk. Valpreventie is daarom erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat het Vallen Verleden Tijd programma effectief is in het verminderen van het aantal valincidenten en de valangst van deelnemers. Locatie Utrecht Zuilen aan de Amsterdamsestraatweg 646 te Utrecht biedt vanaf nu dit effectieve programma aan, klik hier voor meer informatie!

Master kinderfysiotherapie

We hebben er een afgestudeerde kinderfysiotherapeut bij! Carina Kooijman heeft met succes haar master Kinderfysiotherapie behaald. Zij mag zichzelf nu specialist noemen in het behandelen en begeleiden van kinderen binnen de fysiotherapie. Wanneer u denkt dat uw kind een motorische achterstand op loopt, wanneer uw kind ziek is of er andere factoren een rol spelen die klachten veroorzaken, kunt u terecht bij een kinderfysiotherapeut. Meer informatie over kinderfysiotherapie leest u hier.

Wist u dat?

FysioHolland Loosdrecht, voorheen Het Fysiopraktikum nu ook open is op zaterdag, van 9.00 tot 12.30 uur? U kunt hier een afspraak met hen inplannen.