FysioHolland bij Tempo Run Bussum

Afgelopen zondag stond FysioHolland klaar voor sporters in Bussum! Daar organiseerde atletiekvereniging Tempo de veertiende editie van de Tempo Run. Het was een erg koude en natte dag, maar de opkomst was groot, met maar liefst 511 deelnemers! Zij konden kiezen tussen de 5km, 10km of de kidsrun. Fysiotherapeut Olav van den Bergh trotseerde daarbij weer en wind om de lopers te ondersteunen met advies en behandeling. Bedankt, Olav!

Valpreventieweek in Boxmeer

De week van 30 september tot 4 oktober stond landelijk in het teken van de valpreventieweek “Hup in de benen”. Bij FysioHolland Boxmeer was er op woensdag een herhaling voor de cursisten die de valpreventiecursus eerder hebben gevolgd. Hierbij werden alle technieken met betrekking tot het vallen herhaald. Met enkele opfris-tips wist en durfde iedereen weer te vallen!

De donderdag stond in het teken van de valpreventiemarkt. Hierbij hebben diverse ondernemers hun steentje bij kunnen dragen aangaande valpreventie. FysioHolland Boxmeer heeft samen met ergotherapeut Inge van der Aa van JIPA en Harry Custers van Medicura verschillende onderdelen van het fysiotherapieprogramma, maar ook hulpmiddelen, laten zien in het gemeentehuis van Boxmeer.

Borrel voor Borstkankermaand

Afgelopen woensdag vond de borrel van FysioHolland en het Cancer Care Center plaats op de Vrolikstraat. Met veel belangstelling vanuit beide praktijken was het een groot succes! De borrel werd georganiseerd naar aanleiding van de Borstkankermaand. Deze maand is er extra aandacht voor borstkanker met als thema ‘Borstkanker heeft veel gezichten’. Met extra kennisuitwisseling en samenwerking hopen we het verschil te kunnen maken voor mensen met borstkanker.