uitleg sportoefening - fysioholland

NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart staat in het teken van NLdoet. Wij vinden het een mooi moment om onze vrijwilliger Swen de Vries Robles in het zonnetje te zetten. 

Na een zware revalidatie als gevolg van een operatie aan een hersentumor lukte het hem om, onder begeleiding van zijn fysiotherapeut, letterlijk en figuurlijk weer op eigen benen te staan. Inmiddels komt hij twee keer per week bij onze praktijk in Bussum om daar mensen met niet aangeboren hersenletsel te inspireren, motiveren en te begeleiden bij de revalidatie.

Bedankt voor je inzet en ga zo door Swen!

FysioHolland aanwezig op vitaliteitsplein ArboNed

ArboNed viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en organiseert deze maand door heel Nederland verschillende ontbijt-bijeenkomsten. FysioHolland is hierbij ook aanwezig en biedt klanten van ArboNed een korting aan op een werkplekbezoek om dit jubileum te vieren. Een groeiend aantal werknemers ervaart een hoge werkdruk en zitten veel achter hun computer. Een werkplekbezoek is vaak al voldoende om verdere klachten of verzuim te voorkomen. Dit bezoek bestaat uit een stoelmassage voor de medewerkers, een blik op de werkhouding en werkplekinstelling en tips om klachten te voorkomen. Lees hier meer over deze speciale actie voor klanten van ArboNed.

Sport- en spelactiviteiten in Twente

Onze locatie in Enschede biedt elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur verschillende sport- en spelactiviteiten aan voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 9 jaar. Ook elke zaterdag tussen 10.30 en 11.30 uur bieden zij sportactiviteiten aan, dan voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 053 477 32 44 of stuur een e-mail naar twente@fysioholland.nl.