Fysio in de buurt prijs

Iris Kensenhuis Europees kampioen onderdeel deadlift

Ondanks een aantal lichamelijke klachten is het Iris Kensenhuis gelukt om een gouden plak op het Europees kampioenschap Equipped te pakken. Tijdens de deadlift hing er maar liefst 242,5 kg aan de stang. Wat een prestatie! Fysiotherapeut Bart Rouhof heeft Iris geholpen zo fit mogelijk op het kampioenschap te verschijnen en is natuurlijk super trots. Gefeliciteerd Iris!

Vlaardingse Beweegplattegrond beschikbaar bij FysioHolland Vlaardingen
Veel factoren zijn van invloed op de gezondheid van mensen. Bewegen is hier één van. FysioHolland Vlaardingen is aangesloten bij het netwerk Gezond oud worden in Vlaardingen en stimuleert bewegen onder 55+-ers. Het netwerk heeft een Vlaardingse Beweegplattegrond samengesteld waarmee u laagdrempelig in eigen buurt kunt bewegen. Vlaardingen kent mooie plekken om buiten te bewegen. Het netwerk Gezond oud worden in Vlaardingen heeft deze plekken op een plattegrond in kaart gebracht. De plattegrond laat ommetjes in de wijk zien (van 1 tot 5 km).
De plattegrond kunt u bij praktijk FysioHolland Vlaardingen gratis afhalen!

Collega Inge Peeters doet mee aan Roparun

De Roparun vindt plaats van 8 t/m 10 juni 2019 en collega Inge Peeters gaat hier binnen team SVSprundel als loper aan meedoen. Wij wensen Inge heel veel succes!