Mooi nieuws vanuit de hoek van FysioHolland Medicort. Zij hebben donderdag 4 februari de samenwerking verlengd met FC Utrecht. De samenwerking zal naast de huidige werkzaamheden tevens geïntensiveerd worden met workshops vanuit een maatschappelijk oogpunt. 

De jarenlange samenwerking draagt bij aan de fitheid en ontwikkeling van de jeugdspelers van FC Utrecht. Fysiotherapeuten Roy Schaaij, Calvin Hendrikx en Iris Bousema zullen zich aankomend seizoen weer storten op de best mogelijke fysiotherapeutische zorg. Zowel FC Utrecht als FysioHolland willen beide regio Utrecht in beweging krijgen.

Online workshops voor meer beweging

Om die reden hebben ze de samenwerking geïntensiveerd en trekken ze door middel van een serie online workshops gezamenlijk op om die maatschappelijke doelen te bereiken. Regio Directeur Midden Nederland Marjolein Goudman zegt verheugd te zijn met het nieuwe contract. “Wij zijn altijd op zoek naar partnerships die bijdragen aan het in beweging houden van Nederland”. “Wij maken ons vanuit dit perspectief ook hard voor maatschappelijke doeleinden. Een partner die hier naadloos bij aansluit, is FC Utrecht.

FC Utrecht Acedemie en Sportcampus

“De samenwerking met FysioHolland Medicort verloopt al jaren zeer prettig”, zegt Manager Performance Jeroen Peters van FC Utrecht. “Het is fijn dat we de verdere professionalisering van FC Utrecht en de FC Utrecht Academie middels dit partnership vorm kunnen geven en we gebruik kunnen maken van de kennis en kunde van FysioHolland Medicort binnen de jeugdopleiding van FC Utrecht.”

Algemeen Directeur Thijs van Es van FC Utrecht vult aan: “We zijn er trots op dat we wederom een landelijk opererende organisatie mogen toevoegen aan het indrukwekkende rijtje Partners van de club. Het is ook mooi om te zien dat FysioHolland Medicort samenwerkt met andere clubs die onderdeel uitmaken van Sportcampus Traiectum. We kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking. Als club blijven we stappen zetten.”