Cliënt aan het woord knie - fysioholland

Na een operatie aan haar knie gingen de pijnklachten maar niet over bij de 75-jarige Mieke uit Enschede. Ze kon niet meer goed lopen en al helemaal niet meer fietsen. Na een tijdje wikken en wegen wat nu verstandig was heeft mevrouw aangeklopt bij FysioHolland en is onder behandeling gegaan bij fysiotherapeut Kim-Jordi Brouwer bij Bad Boekelo. Inmiddels loopt en fietst ze weer in het rond. Benieuwd naar haar ervaring bij FysioHolland? Lees snel verder!

“Op 21 januari 2019 ben ik geopereerd en heb ik een nieuwe knie gekregen. Na de operatie ben ik gaan revalideren bij Bad Boekelo. Na mijn revalidatie was de pijn helaas nog niet helemaal verdwenen en kon ik nog niet fietsen. Op 26 maart heb ik aangeklopt bij FysioHolland om te kijken welke mogelijke acties we konden ondernemen om toch van de pijn af te komen.”

“In tien weken tijd was ik van mijn klachten af. Ik kan weer pijnvrij fietsen en lopen. Blijf bewegen, dat is het belangrijkste advies dat ik heb meegekregen en ook aan anderen mee wil geven.”

“Tijdens de behandelingen werk ik samen met de fysiotherapeut aan het verbeteren van kracht, stabiliteit, coördinatie en evenwicht om zo weer makkelijker mijn algemene dagelijkse bezigheden uit te kunnen voeren. De oefeningen die ik moet doen gaan erg goed en iedere week gaat het beter, alleen het passief mobiliseren rond mijn knie is soms wat pijnlijk. Het doel hiervan is dat mijn beweeglijkheid vergroot wordt en ik makkelijker kan bewegen en dagelijkse activiteiten kan ondernemen.”

“Half mei heb ik mijn laatste behandeling gehad en in tien weken tijd was ik van mijn klachten af. Ik kan weer pijnvrij fietsen en lopen. Blijf bewegen, dat is het belangrijkste advies dat ik heb meegekregen en ook aan anderen mee wil geven. Daarnaast raad ik iedereen aan niet te lang door te lopen met klachten en gewoon een keer bij uw huisarts of fysiotherapeut aan de bel te trekken. Zij zijn de specialist op het gebied van uw klachten en kunnen hulp bieden.”

“Over mijn behandeling bij FysioHolland ben ik erg tevreden, ik geef FysioHolland en specifiek fysiotherapeut Kim-Jordi dan ook een welverdiende 10!”

Meer weten of een afspraak maken?

Neem gerust contact op met een praktijk bij u in de buurt  en bekijk hier meer ervaringen van anderen!

 

(We hebben gebruik gemaakt van een algemene FysioHolland foto, Mieke is niet de mevrouw op de foto)