Mijn naam is Youri van Vliet en ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut (i.o.). Daarom zie ik veel wervelkolom gerelateerde klachten. Ik doe aan voetbal en fitness en hou van reizen. Ik heb contact met Sportief Zeist, huisartsen en specialisten. Het mooie aan fysiotherapeut zijn vind ik de diversiteit van het werk. Geen dag is hetzelfde. Bovendien geeft mij het helpen van mensen en samen een behandelplan opstellen mij veel voldoening en energie. Mijn missie is dat de praktijk iedereen die het nodig heeft de mogelijkheid  geeft  zijn doelen te behalen door middel van fysiotherapie en  gezond & actief (medisch fitness).

Een bijzonder moment vond ik het behandeltraject van iemand met specifieke chronische rugklachten. De reductie van de klachten, vrolijkheid en waardering die de therapie leverde gaf mij  een goed gevoel. 

Youri van Vliet
  • Zorgkaart Nederland
  • 088 374 16 00
  • BIG: 39921123704

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.