Mijn naam is Youri van Vliet en ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut (i.o.). Daarom zie ik veel wervelkolom gerelateerde klachten. Ik doe aan voetbal en fitness en hou van reizen. Ik heb contact met Sportief Zeist, huisartsen en specialisten. Het mooie aan fysiotherapeut zijn vind ik de diversiteit van het werk. Geen dag is hetzelfde. Bovendien geeft mij het helpen van mensen en samen een behandelplan opstellen mij veel voldoening en energie. Mijn missie is dat de praktijk iedereen die het nodig heeft de mogelijkheid  geeft  zijn doelen te behalen door middel van fysiotherapie en  gezond & actief (medisch fitness). Ik werk momenteel bij FysioHolland Zeist.

Een bijzonder moment vond ik het behandeltraject van iemand met specifieke chronische rugklachten. De reductie van de klachten, vrolijkheid en waardering die de therapie leverde gaf mij  een goed gevoel. 

Contact Youri van Vliet

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.